Müzayedemize 23 Haziran 2024 PAZAR GÜNÜ, SAAT 20:30'a kadar internet sitemiz üzerinden pey verebilirsiniz. Aynı gün, SAAT 20:32 itibariyle canlı müzayedemiz başlayacaktır. Müzayede firmamız satıcılar ile aracılar arasında aracı olup alıcı tarafından kazanılan her ürünün komisyon oranı: %20 tir.
ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 7 İŞ GÜNÜDÜR.
Tüm ürünlerin kargoda taşıma esnasında oluşabilecek hasarın sorumluluğu tamamen alıcıya aittir. Müzayede firmamız bu konuda kesinlikle sorumluluk kabul etmeyecektir. Ödemeden hemen sonra ürünleri müzayede evimizden aldırabilirsiniz. Alıcı tarafından İstanbul dışından kazanılan ürünler, çerçevelerinden ayrılıp iki parça halinde gönderilecektir.
Müzayedemizdeki lotların her biri müzayede süresince müzayede evimizde görülüp incelenebilir.
!!! ÖNEMLİ !!! Komisyon oranı %20 olup tutarın tamamına %20 KDV oranı eklenecektir. ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 7 İŞ GÜNÜDÜR.
Komisyon ya da vergi tutarları ile alakalı iadeler kesinlikle kabul edilmeyecektir, kuralların tamamı okunmuş kabul edilir
Mirsad, [1-25 Sayı Takım], 14 Mart 1307-29 Ağustos 1307 [1891], Birinci Sene 1-25 sayı "Siyasetten Maada Her Şeyden Bahs Eder ve Haftada Bir Defa Neşr Olunur"
Döneminin deri sırtlı, bez cildi içerisinde, cilt sırtına dergi ismi klişelenmiştir, cilt kapağında yıpranma mevcut, iç sayfalar temiz durumdadır, 34x25 cm, Osmanlıca, 200 sayfa. Sahib-i İmtiyaz: Halil İbrahim, İstepan Matbaası / Alem Matbaası.
Derginin ilk iki sayısında başyazar Muallim Naci, sonraki sayılarda İsmail Safa'dır. Yayın hayatı çok kısa süren dergi I. Meşrutiyet dönemi basınının tipik özelliklerini ve kapatılış süreci ile de karakterini taşır. Dergi 25. sayıdan sonra içerikteki bir şiir Saraya jurnallenmesi ve hükümette Kamil Paşanın değişmesi üzerine sessizce kapatılmıştır.
Dergideki yazılar "Kısm-ı Edebi", "Kısm-ı Fenni", "Mütenevvia" ana başlıkları altında yayınlanır. Dergi dönemin ünlü edebiyatçıları tarafından çıkarılmakla beraber pek çok yeni sanatçının da ilk şiirlerinin yayınlanmasıyla meşhurdur. Tevfik Fikret'in ilk şiirleri Mirsad dergisinde yayınlanmıştır. Mekteb-i sultani Mezunlarından Mehmet Tevfik Beyefendi olarak takdim edilen şairin yayınlalan ilk şiiri "Bahar"dır. Ali Ekrem Bolayır, Abdülhak Hamid Tarhan, İbn-i Ömer Cevdet adıyla Abdullah Cevdet,
KONYA HÜKÜMET KONAĞI GÖRSELLİ İÇ KAPAKLI: Musavver Terakki [=Terakki Illustrstion Turque], "Perşembe Günleri Neşr Olunur, Menâfi-i Mülk ve Devlete Hâdim, Fennî ve Edebî Musavver Gazetedir" Rumî 29 Mart 1322; Hicrî 17 Sefer 1324 Perşembe, Adet: 48, Sekizinci Sene.
Sahib-i İmtiyaz: Asır Matbaası ve Kitaphanesi Sahibi K. Fâik. İdarehanesi; Dersaadet. Özgün kapağında, 32x23 cm, 12 sayfa. İç kapakta bulunan Konya Hükümet Binası fotoğrafı Th. Vafiadis imzalıdır.
OSMANLICA FRANSIZCA KAPAKLI ÇİFTÇİLİK DERGİSİ: Felâhat "On Beş Günde Bir Çıkar; Ziraî, Baytarî, Sınâîve Ticârî Mecmûa" 1 Mayıs 1330 [1914], İkinci Sene Numara: 28, Müdür ve Muharrir: Ahmet Talat, Saib-i İmtiyaz: Sebuh İstepenyan.
Özgün kapağında, 27x19 cm, Osmanlıca, 16 sayfa, s/b resimli.
Mündericat (İçindekiler): sütün Kesilmesi, Ahmet Talat; Fındık Ziraati ve Ticaretindeki Ehemmiyeti, Osman Hilmi; Yeni Bağcılık, Abdülhekim Haris; Halil Hocanın Çiftliği, Abdülhekim Haris; Fransızca kapakta Rud-Sack pulluk görselli reklam, çeşitli zirai makine reklamları.
Felâhat 1329 (1913) -1919 yılları arasında 15 günde bir yayımlanan Ziraî, Baytarî, Sınâî
ve Ticârî Mecmûa olarak adlandırılmış bir dergidir. Derginin ilk sayısı 15 Mart 1329 (28
Mart 1913) tarihli, son sayısı ise Şubat 1919 tarihli olup bahsedilen tarihler arasında derginin
yayımlanan nüsha sayısı ise 67’dir